ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ

Ο Όμιλος Lart Hellas προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού και διαχείρισης πολυκατοικιών, κτιρίων και επαγγελματικών χώρων σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής από το 1979. Παράλληλα έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές του και σε τομείς κατασκευής, συντήρησης κήπων και εγκατάστασης αυτόματου ποτίσματος.

Πιο συγκεκριμένα ο όμιλος απασχολεί έμπειρα και μόνιμα συνεργεία και αναλαμβάνει την μελέτη, κατασκευή ή την συντήρηση του κήπου, της βεράντας ή της ταράτσας σας, ώστε να απολαμβάνετε ένα καθαρό και περιποιημένο χώρο πρασίνου. Επειδή θέλουμε τα φυτά και ο χώρος πρασίνου σας να είναι υγιής, λαμπερός και στην εντέλεια αναλαμβάνουμε όλες τις παρακάτω εργασίες:

Κατέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, επιπλέον είμαστε κοντά σας 12 μήνες τον χρόνο. 

 

Κηπουρικές Εργασίες

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, χωρίς καμία υποχρέωση σας, για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας, ώστε να ετοιμάσουμε μία πρόταση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας για κάθε νέα συνεργασία και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ένα από τα μοναδικά ΔΩΡΑ μας!

Καλέστε μας 210 324 6397ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ωράριο τηλεφωνικής επικοινωνίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, Σάββατο από τις 10:00 το πρωί, έως τις 14:00 το μεσημέρι, Κυριακές και Αργίες κλειστά.