Ο ΌΜΙΛΟΣ

 Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Lart Hellas ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους ομίλους στον κλάδο του καθαρισμού και της διαχείρισης, αναπτύσσεται σε τρεις βασικούς τομείς:

Oι εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Σταδίου 51, όπου στεγάζονται οι διοικητικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν γραφεία, χώρους πωλήσεων, αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσα σεμιναρίων και εκπαίδευσης, αποθήκες κλπ. Επίσης, στον ίδιο χώρο πραγματοποιείται η εκπαίδευση των συνεργατών μας και η τεχνική υποστήριξη στους πελάτες  από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας.

Ο όμιλος μας διευθύνεται από τον ιδρυτή του, κύριο Αλέξανδρο Λαβίδα και στελεχώνεται από μόνιμους, έμπειρους και εξειδικευμένους Έλληνες συνεργάτες, οι οποίοι είναι εντεταλμένοι να παρέχουν άμεσα λύσεις προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας.

Ο όμιλος Lart Hellas διαθέτει ιδιόκτητο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα προκειμένου κάθε τοπικό μας συνεργείο να παρέχει στους πελάτες που υποστηρίζει ποιοτική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Επίσης τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε τοπικές εγκαταστάσεις, ούτως ώστε να εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής με τα τοπικά μας συνεργεία. Επικεφαλής είναι οι έμπειροι υπεύθυνοι της κάθε περιοχής, που έχουν άμεση εικόνα για τις τοπικές ανάγκες, γνωρίζουν καλύτερα της ιδιαιτερότητες τους και συμβάλουν στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ειδικά στον τομέα της διαχείρισης, οι πολύπειροι συνεργάτες μας, με συνέπεια παρακολουθούν  όλα τα θέματα και προσφέρουν άρτια αποτελέσματα, με υπευθυνότητα στην διαχείριση  πολυκατοικίας, κτιρίου η οποιουδήποτε ακινήτου. Παρακολουθούμε συνεχώς την καλή λειτουργία, σας ενημερώνουμε για τα προβλήματα που προκύπτουν και τα επιλύουμε άμεσα, σύμφωνα με τις δικές σας αποφάσεις. Επομένως συμβάλλουμε στη μείωση των λειτουργικών δαπανών και παρέχουμε λεπτομερή απολογισμό των οικονομικών.

Στόχος του ομίλου μας είναι να προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα και συνέπεια. Ενεργούμε με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας πάντα με τρόπους φιλικούς προς το περιβάλλον, με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και με ανταγωνιστικές τιμές.

arrow and target

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, χωρίς καμία υποχρέωση σας, για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας, ώστε να ετοιμάσουμε μία πρόταση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας για κάθε νέα συνεργασία και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ένα από τα μοναδικά ΔΩΡΑ μας!

Καλέστε μας 210 324 6397ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ωράριο τηλεφωνικής επικοινωνίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, Σάββατο από τις 10:00 το πρωί, έως τις 14:00 το μεσημέρι, Κυριακές και Αργίες κλειστά.