ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

banner dorean 4

 

Ο όμιλος Lart Hellas αναλαμβάνει τον καθαρισμό κάθε είδους επαγγελματικό χώρο με το άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, σε συνδυασμό με το σύγχρονο και ιδιόκτητο εξοπλισμό του σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Χρησιμοποιούμε πάντα αποτελεσματικά προϊόντα καθαρισμού, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και κατά την διάρκεια του καθαρισμού κάνουμε οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.
Με προσοχή και εχεμύθεια φροντίζουμε τους χώρους σας ώστε να εργάζεστε σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αυτό αφορά όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που εσείς θα μας υποδείξετε συμπεριλαμβανομένων και των επίπλων σας. Επιπλέον μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά καθώς ο όμιλος Lart Hellas λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο προκειμένου να σας εξυπηρετεί αδιάκοπα, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τα ειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν:
Γραφεία
• Εταιρείες
• Καταστήματα
• Εμπορικά Κέντρα
• Αίθουσες εκδηλώσεων – δεξιώσεων
• Δημόσιες Υπηρεσίες – Οργανισμούς κλπ

Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και μεμονωμένες εργασίες, όπως για παράδειγμα τον περιοδικό καθαρισμό των υαλοπινάκων (τζαμαρίες) του καταστήματος ή της επιχείρισής σας. 

Επιπλέον αν η εταιρεία σας διαθέτει κήπο αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την συντήρηση του, με τους εξειδικευμένους μόνιμους κηπουρούς μας. Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε τον αρχικό καθαρισμό ενός κτιρίου ή γραφείου μετά από ανέγερση ή ανακαίνιση, ώστε να εξαλειφθεί η σκόνη και τυχόν περίσσεια υλικά που έχουν απομείνει στο χώρο. Αντίστοιχα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του επιθυμητού χώρου πριν ή μετά από μετακόμιση.

Παράλληλα αναλαμβάνουμε τις τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για την συντήρηση του ακινήτου σας όπως:
• Ηλεκτρολογικές εργασίες
• Συντήρηση καυστήρων
• Υδραυλικές εργασίες
• Συντήρηση φρεατίων (αποφράξεις)
• Συντήρηση ανελκυστήρων
• Αναγόμωση πυροσβεστήρων

Σε όλους τους ενεργούς πελάτες παρέχουμε διαρκείς συμβουλευτικές νομικές υπηρεσίες σε συνεργασία με το νομικό μας τμήμα, που είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους νομικούς σε θέματα πολυκατοικιών – κοινοχρήστων και διαχείρισης εν γένει κτιρίων και οικισμών. 

 

banner epagelmatikoi xoroi

 

katharismos polukatoikias 500px

Αρχικός Καθαρισμός Κτιρίων & Επαγγελματικών Χώρων

 

40 xronia 400px

 

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, χωρίς καμία υποχρέωση σας, για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας, ώστε να ετοιμάσουμε μία πρόταση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας για κάθε νέα συνεργασία και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ένα από τα μοναδικά ΔΩΡΑ μας!

Καλέστε μας 210 324 6397ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ωράριο τηλεφωνικής επικοινωνίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, Σάββατο από τις 10:00 το πρωί, έως τις 14:00 το μεσημέρι, Κυριακές και Αργίες κλειστά.