Οι δραστηριότητες του ομίλου

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Lart Hellas ιδρύθηκε το 1979 και στεγάζεται στην οδό Σταδίου 51, στο κέντρο της Αθήνας, διευθύνεται από τον κ. Αλέξανδρο Λαβίδα και στελεχώνεται από μόνιμους Έλληνες συνεργάτες. Διαθέτουμε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό & οχήματα. Προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες φιλικές προς το περιβάλλον, με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Ο όμιλος μας αναπτύσσεται στους παρακάτω τομείς: 

  • Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού πολυκατοικιών & κτιρίων
  • Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού πολυκατοικιών & κτιρίων
  • Διαχείριση πολυκατοικιών, κτιρίων (υπηρεσίες διαχειριστή)
  • Διαχείριση παντός είδους ακινήτων (μεσιτικές υπηρεσίες)

Για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε τοπικές εγκαταστάσεις, ούτως ώστε να εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής με τα τοπικά μας συνεργεία. Επικεφαλής είναι οι έμπειροι υπεύθυνοι της κάθε περιοχής, που έχουν άμεση εικόνα για τις τοπικές ανάγκες, γνωρίζουν καλύτερα της ιδιαιτερότητες τους και συμβάλουν στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Μάθετε περισσότερα για κάθε υπηρεσία μας ξεχωριστά πατώντας τις παρακάτω φωτογραφίες:

Καθαρισμός Πολυκατοικιών FB low    επαγγ FB low
Καθαρισμός Πολυκατοικιών Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων
    
Διαχείριση Πολυκατοικιών FB low    Ακινήτων FB low
Διαχείριση Πολυκατοικιών & Κτιρίων Διαχείριση Ακινήτων (Μεσιτικές υπηρεσίες)

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, χωρίς καμία υποχρέωση σας, για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας, ώστε να ετοιμάσουμε μία πρόταση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας για κάθε νέα συνεργασία και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ένα από τα μοναδικά ΔΩΡΑ μας!

Καλέστε μας 210 324 6397ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ωράριο τηλεφωνικής επικοινωνίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, Σάββατο από τις 10:00 το πρωί, έως τις 14:00 το μεσημέρι, Κυριακές και Αργίες κλειστά.