ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ο Όμιλος Lart Hellas προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού και διαχείρισης πολυκατοικιών, κτιρίων και επαγγελματικών χώρων σε όλο το Λεκανοπέδιο από το 1979. Παράλληλα έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές του και σε τομείς συντήρησης και επισκευών, όπως είναι ο τομέας των υδραυλικών εργασιών και των αποχετεύσεων.

Φέρνουμε εις πέρας παντός τύπου εργασίες ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης και ηλιακών συστημάτων, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον αποκαθιστούμε κάθε είδους βλάβες όπως διαρροές ή καταστροφές και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε επείγουσες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο όμιλος απασχολεί έμπειρο και μόνιμο προσωπικό και αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών συστημάτων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Επιπλέον εάν είστε διαχειριστής, έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους συντήρηση, επισκευή ή αντικατάσταση στις κοινόχρηστες υδραυλικές εγκαταστάσεις και τις αποχετεύσεις της πολυκατοικίας ή του κτιρίου σας

Κατέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, επιπλέον είμαστε κοντά σας 12 μήνες τον χρόνο.

 

ydravlikes ergasies R

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, χωρίς καμία υποχρέωση σας, για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας, ώστε να ετοιμάσουμε μία πρόταση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας για κάθε νέα συνεργασία και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ένα από τα μοναδικά ΔΩΡΑ μας!

Καλέστε μας 210 324 6397ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ωράριο τηλεφωνικής επικοινωνίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, Σάββατο από τις 10:00 το πρωί, έως τις 14:00 το μεσημέρι, Κυριακές και Αργίες κλειστά.